Witloofavond, zaterdag 19 november 2011

Geplaatst 5 sep. 2011 13:25 door Katrien Van Daele   [ 9 jan. 2012 10:01 bijgewerkt door Patricia Nys ]

Traditioneel vond zaterdag 19 november opnieuw de Witloofavond plaats van Kiwanis Lipsius Druivenstreek in het Lindenhof in Hoeilaart. De gasten degusteerden er witloofrolletjes volgens een authenthiek recept. De opbrengst ging integraal naar vzw Voedselhulp Overijse en Kinderdorp te Hoeilaart.

Kiwanis Lipsius Druivenstreek is een serviceclub van dames die een betere wereld voor de mens willen bouwen. Ze stellen de menselijke en geestelijke waarden boven de materiële en zetten zich hard in voor kinderen en moeders in nood. Kiwanis ontstond in de Verenigde Staten en kwam pas in 1963 naar Europa. Wijlen kunstenaar en zakenman Jean Rigaux was van meetaf aan een Kiwanislid en stichtte 10 jaar gelden als Kiwanis Luitenant-Gouverneur zijn tweede club in de Druivenstreek de damesclub Lipsius Druivenstreek.

Kennismaken met Kiwanis kan ondermeer op de Kerstmarkt te Huldenberg op zaterdag 10 december of u kan al eens een kijkje nemen op hun website www.kiwanislipsius.be en de Facebookpagina “Kiwanis Lipsius Druivenstreek”.