Witloofavond 23 November 2013 : de lekkerste ooit !

Geplaatst 16 dec. 2013 12:36 door Mireille Vetters   [ 16 dec. 2013 13:05 bijgewerkt ]
Onze witloofavond werd de beste editie ooit en we waren zeer fier om maar liefst €15.350 te kunnen schenken aan goede doelen. Dixie Dansercoer in eigen persoon kwam de cheque van €10 000 voor Eliminate in ontvangst nemen. Daarmee krijgen 6666 jonge moeders en hun baby's een vaccin tegen de verschrikkelijke ziekte Tetanus. Het is een samenwerkingsproject tussen Kiwanis en Unicef en de bedoeling is Tetanus uit de wereld te helpen tegen 2015. Jan de Cooman van Kinderdorp kwam zijn jaarlijkse cheque in ontvangst nemen. Dit jaar konden we zelfs € 4000 schenken. Zo kunnen we aan bijna alle kinderen uit kinderdorp de mogelijkheid geven om op vakantiekamp te gaan. Een 200-tal genodigden kwamen genieten van ons overheerlijk gegratineerd witloof en vol-au-vent. Daarnaast maakten we nog een 50-tal take away-porties klaar en konden onze gasten weer mooie prijzen winnen van onze prachtige tombola. De Gouverneur van Kiwanis Belux, Alain Borguet en onze Luitenant Gouverneur, Johan Sterckx waren ook van de partij en gaven een inspirerende speech. Ondertussen hebben we met onze club in al die jaren al voor iets meer dan € 90.000 mogen schenken aan minderbedeelde kinderen en moeders. Dat zou niet kunnen zonder de steun van onze sympathisanten die telkens naar onze evenementen komen, onze vrienden, families en oud-leden die ons jaar op jaar komen helpen om alles klaar te maken en uiteraard onze sponsors. Dank aan al die mensen om ons te helpen helpen.