25/8/2013 : Druivenfeesten Overijse 2013 : Streekprodukten markt met pret voor groot en klein !

Geplaatst 4 sep. 2013 09:31 door Mireille Vetters   [ 4 sep. 2013 09:44 bijgewerkt ]
Op zondag 25 augustus bundelden de mannenclub Kiwanis Overijse Druivenland en de damesclub Kiwanis Lipsius Druivenstreek hun krachten tijdens de Streekproductenmarkt. De mannen hadden hun café met oa hun overheerlijke Champagne, een professionele kookdemonstratie en bagels met Breydelspekburgers. De dames zorgden voor een heerlijk ontbijt/brunch en een aantal van hun dochters verzorgden een stand waar de kinderen zich konden laten schminken, een ballon kregen of iets een de grabbelton konden vissen.
Vzw Voedselhulp Overijse ontving van KC Lipsius Druivenstreek voor €1000 aan schoolmateriaal voor kinderen uit de streek.