25/11/2014 : 5000 euro voor De Kerselaar dankzij een sterke samenwerking tussen de 3 Kiwanis clubs van Overijse!

Geplaatst 7 dec. 2014 06:53 door Mireille Vetters
Tijdens de Druivenfeesten te Overijse hebben de 3 Kiwanisclubs de handen in elkaar geslagen en de Horecamarkt op zaterdag verzorgd. We kwamen zeer snel tot een besluit dat De Kerselaar onze steun echt kon gebruiken daar zij een nieuwe keuken aan het bouwen zijn.
Ondanks de regenvlagen konden we op een mooie opkomst rekenen van onze talrijke sympathisanten waaraan we pannenkoeken, omeletten, pastasalades, hotdogs én de nodige dranken konden verkopen.

Mede dankzij onze sponsors hebben we een mooie som van 5000€ verzameld en konden wij dit bedrag volledig aan De Kerselaar schenken.

De mannenclub Kiwanis Overijse Druivenland, damesclub Kiwanis Lipsius Druivenstreek en de gloednieuwe jongerenafdeling Kiwanis Young Professionals Overijse danken iedereen van harte!